background

Monday, September 24, 2012

Mengubat hati sendiri

Bila geram rasa nak maki..
Tapi tak pandai.. x reti.. Elehhh kata je la kau takut !

Jom la layan kerja jait aku malam tadi sat.

Apsal semua gambar jadi macam ne bila post ne?

Ne buat aku geram balik !!

Sabar..sabar....

Baju ne dah lama gilers dah wujud, sebelum faiz lahir lagi. Muahahahaah... Aku tempah untuk pergi family day ke Cameron tahun bila eh? Kikikki.... Aku je pakai. Papa x leh. Sebabnya 'halia ijau' salah guna saiz baju. Adakah patot saiz baju aku ngan papa sama~ Erm samapai dah kuning2 dah bj ne..

Dah lama rasa nk betulkan. Tapi x buat2... Erm.. BTW... si 'halia ijau' mmg ada suruh kasi balik dan dia akan jahit semula. Tapi ne yg payah nk ke pejabat pos bagai~ So, terkepam la kt tangan aku.

Malam tadi dpt 'hidayah'... betulkan balik baju ne. Aku gunting baju yg lama kemudian jahit balik pada baju dengan saiz yang sebenar. Nak cepat siap punya pasal, xde maknanya nk jait2 tgn bagai~ Hahaahahah.. Aku bedal jahit pakai mesin.

Dah siap... bila2 pa dtg boleh pakai sama2.
Erm, tp kena buat utk faiz ngan fath pulak la.. baru sedondodn sama....

Ok masuk dalam senarai benda2 yg akan dijahit. Muaaggaga.. Bila la nk menjahit nyer ye?

Monday Blues~

Salam

Jika nak buat baik, buatlah sepertimana kita buat jahat.

Tak pernah buat jahat? Atau ayat yang lebih baik, sikap yang tak baik. Contohnya saya ne kuat tido, saya ne cepat marah... bla..bla..
Contohnya begitu la...

Jadi bukan ke sngt baik dan terpuji jika buat kebaikan, diam-diam sendiri... ?

Aku ne terasa tau.. sebab x mampu nk bersedekah banyak2.. siap sampai ke luar negara bagai~
Tak..tak..aku x kisah walau hujung dunia pun kau nak bersedekah...

Bagus sngt2....
Tapi x perlula asik nak cakap....

Aku boring. Sebab aku walau sedekah 10 sen pun, aku diam je...

Eh, ada ke aku sedekah seposen je ? ^^

Friday, September 21, 2012

Blog Descriptions

Khas untuk anak-anakku FAIZ AIZEN (buat masa ne la. hehehe..)
Faiz...kamu bukan yg pertama...tp bukan juga yg terakhir. Luv U the max!!

Dulu, inilah sebabnya kenapa mama nk jdi blogger. e-diari khas untuk si bujang > Cik Faiz...


mama kemas2 brg bby utk persediaan nk lahirkan adik utk faiz, tup2 faiz jumpa puting 
dan buat aksi ala2 dialah baby.. gatai~

Masa beredar..
tujuannya mungkin dah berbeza... tapi matlamat tetap sama......

~ ~ sebagai catatan peribadi ~ ~



Salam...

Erm..kata nk cerita kelas IT yg aku ikuti kan ? Perghh... skang baru rasa nk tulis. Miahahaha..

Aku dapat join kelas tu. Dapat ilmu baru darpd Ken...